Geert Wilders geen premier: 56% juicht, waar 27% baalt (RENZE)

Geert Wilders geen premier: 56% juicht, waar 27% baalt (RENZE)

Maandag 18 maart om 10:47

Geert Wilders wordt, tot zijn eigen grote spijt, voorlopig geen premier van Nederland. Uit het opiniepanel van RTL blijkt dat een groot deel van Nederland daar echter maar wat blij mee is: 56% van de ondervraagden geeft dat namelijk aan, waar 27% er juist van baalt. Onder PVV-stemmers is dat laatste aantal begrijpelijkerwijs een stuk hoger: 68%.

Bekijk alle resultaten van het onderzoek, dat onder leiding van Gijs Rademaker plaatsvond, hieronder in het fragment van RENZE

Geert Wilders geen premier: 56% juicht, waar 27% baalt (<em>RENZE</em>) Geert Wilders wordt, tot zijn eigen grote spijt, voorlopig geen premier van Nederland. Uit het opiniepanel van RTL blijkt dat een groot deel van Nederland daar echter maar wat blij mee is: 56% van de ondervraagden geeft dat namelijk aan, waar 27% er juist van baalt. Onder PVV-stemmers is dat laatste aantal begrijpelijkerwijs een stuk hoger: 68%. Bekijk alle resultaten van het onderzoek, dat onder leiding van Gijs Rademaker plaatsvond, hieronder in het fragment van RENZE Bekijk ook Geert Wilders op X: "En vergeet niet: ik zal nog premier van Nederland worden" (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Wilders over afpakken premierschap: "Unfair, niet zoals het hoort in democratie" (HvNL) Bekijk deze video » Kijkcijfers zondag: hoe scoorden Heel Holland Bakt, Miljoenenjacht en De Oranjezondag? Bekijk deze video »
TV :
Geert Wilders geen premier: 56% juicht, waar 27% baalt (RENZE)

Actuele video's

Meer actuele video's