Lang leve de liefde: Fred maakt indruk op Antoinette met wilde dansmoves

Lang leve de liefde: Fred maakt indruk op Antoinette met wilde dansmoves

<em>Lang leve de liefde</em>: Fred maakt indruk op Antoinette met wilde dansmoves In Lang leve de liefde vermaken Fred en Antoinette zich uitermate goed bij een dansspelletje. Met name Fred leeft zich helemaal uit en het lijkt erop dat hij behoorlijk wat indruk maakt op zijn date met zijn wilde dansmoves… Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Johan tegen Sandra in LLDL: 'Je moet er tegen kunnen dat ik andere vrouwen vastpak' (video) Bekijk deze video » Sandra in Lang Leve de Liefde: 'Ik ben eenzaam en zoek een knuffelbeertje' Bekijk deze video » Zanger Danny showt clip in Lang Leve de Liefde aan kritische Kelly: 'Wat dacht je?' (video) Bekijk deze video »
TV :
Friday 22 March om 14:21

In Lang leve de liefde vermaken Fred en Antoinette zich uitermate goed bij een dansspelletje. Met name Fred leeft zich helemaal uit en het lijkt erop dat hij behoorlijk wat indruk maakt op zijn date met zijn wilde dansmoves…

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's