Zanger Danny showt clip in Lang Leve de Liefde aan kritische Kelly: 'Wat dacht je?' (video)

Zanger Danny showt clip in Lang Leve de Liefde aan kritische Kelly: 'Wat dacht je?' (video)

Donderdag 21 maart om 21:34

Zanger Danny showt clip in <em>Lang Leve de Liefde</em> aan kritische Kelly: 'Wat dacht je?' (video) Danny en Kelly drinken een wijntje in de Lang Leve de Liefde-villa en de twee lijken meteen een klik te hebben. Kelly heeft last van bindingsangst en weet niet zo goed wat verliefd zijn is. Daarom denkt ze dat ze het type is voor een latrelatie. Hoe is dat voor Danny? Pas echt ongemakkelijk wordt het echter wanneer Danny over zijn muzikale activiteiten begint. De videoclip die hij showt kan Kelly niet bekoren... Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang leve de liefde: Diederik denkt dat Isa 'lijpe bitch blik' en toxic persoonlijkheid heeft Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: verkleumde Isa gaat compleet onderuit Bekijk deze video » Johan tegen Sandra in LLDL: 'Je moet er tegen kunnen dat ik andere vrouwen vastpak' (video) Bekijk deze video » Sandra in Lang Leve de Liefde: 'Ik ben eenzaam en zoek een knuffelbeertje' Bekijk deze video »
TV :

Danny en Kelly drinken een wijntje in de Lang Leve de Liefde-villa en de twee lijken meteen een klik te hebben. Kelly heeft last van bindingsangst en weet niet zo goed wat verliefd zijn is. Daarom denkt ze dat ze het type is voor een latrelatie. Hoe is dat voor Danny? Pas echt ongemakkelijk wordt het echter wanneer Danny over zijn muzikale activiteiten begint. De videoclip die hij showt kan Kelly niet bekoren...

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's