Secret Duets: Jamai en Numidia schitteren met Born This Way

Secret Duets: Jamai en Numidia schitteren met Born This Way

<em>Secret Duets</em>: Jamai en Numidia schitteren met <em>Born This Way</em> In Secret Duets zong Jamai deze keer het nummer Born This Way van Lady Gaga. Het was de grote vraag met wie hij dit nummer stond te zingen, en als de muur wordt opgetrokken komt Numidia tevoorschijn… Bekijk de beelden van het spetterende optreden in Secret Duets hieronder. Secret Duets is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Nieuw seizoen Secret Duets: met wie zingt Vajèn van den Bosch Tattoo? Bekijk deze video » Secret Duets: Emma Kok en Jamai zingen 'Door de wind' Bekijk deze video » Zien: Jaap van Deurzen zingt in Secret Duets Bekijk deze video »
Vrijdag 22 maart om 15:03

In Secret Duets zong Jamai deze keer het nummer Born This Way van Lady Gaga. Het was de grote vraag met wie hij dit nummer stond te zingen, en als de muur wordt opgetrokken komt Numidia tevoorschijn…

Bekijk de beelden van het spetterende optreden in Secret Duets hieronder.

Secret Duets is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's