Nieuw seizoen Secret Duets: met wie zingt Vajèn van den Bosch Tattoo?

Nieuw seizoen Secret Duets: met wie zingt Vajèn van den Bosch Tattoo?

Nieuw seizoen <em>Secret Duets</em>: met wie zingt Vajèn van den Bosch <em>Tattoo</em>? Donderdagavond gaat het nieuwe seizoen van Secret Duets van start. En in eerste beelden is te zien dat Vajèn van den Bosch het Songfestivalnummer Tattoo (van Loreen) zingt, samen met een mysterieuze zangeres. Kun je nu al ontdekken wie er aan de andere kant van de muur staat? Bekijk de beelden van de nieuwe reeks van Secret Duets hieronder. Het nieuwe seizoen van Secret Duets is vanaf donderdag 7 maart wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Emotioneel: Ernst Daniël Smid keert terug op het podium bij Secret Duets Bekijk deze video » Secret Duets: Leontien van Moorsel zingt met Wolter Kroes Bekijk deze video » Secret Duets: Bridget Maasland zingt met Emma Heesters Bekijk deze video »
Donderdag 7 maart om 15:06

Donderdagavond gaat het nieuwe seizoen van Secret Duets van start. En in eerste beelden is te zien dat Vajèn van den Bosch het Songfestivalnummer Tattoo (van Loreen) zingt, samen met een mysterieuze zangeres. Kun je nu al ontdekken wie er aan de andere kant van de muur staat?

Bekijk de beelden van de nieuwe reeks van Secret Duets hieronder.

Het nieuwe seizoen van Secret Duets is vanaf donderdag 7 maart wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's