Kijkcijfers zondag: seizoensrecord Miljoenenjacht, Hélène Hendriks kan juichen & DRAMA voor Annechien

Kijkcijfers zondag: seizoensrecord Miljoenenjacht, Hélène Hendriks kan juichen & DRAMA voor Annechien

Kijkcijfers zondag: seizoensrecord <em>Miljoenenjacht</em>, Hélène Hendriks kan juichen &amp; DRAMA voor Annechien Annechien Steenhuizen is maandag vermoedelijk niet heel vrolijk opgestaan toen ze hoorde dat er nogal matig gekeken is naar de start van het nieuwe seizoen van Project Rembrandt: 880.000 kijkers, zo meldt kijkcijfervolger Tina Nijkamp. Naar de eerste aflevering van de vorige editie keken dik anderhalf miljoen mensen dus dit is wel echt een aderlating te noemen. Linda scoort!Het programma had vermoedelijk veel last van Linda de Mols Miljoenenjacht, waar gelijktijdig op SBS6 1.457.000 kijkers van genoten en dat is een seizoensrecord. Het was sowieso een goede avond voor die zender want na Linda wist ook Hélène Hendriks de kijker te bekoren: ze scoorde 1.108.000 kijkers met De Oranjezomer. Daarmee bezetten die programma's de tweede en derde plek van de dagelijkse kijkcijfer top 10, alleen het NOS Journaal van 20:00 uur wist meer belangstellenden te trekken. De Instagramposts van Tina zie je hieronder en hierboven zie je een opvallend fragment uit de uitzending van De Oranjezondag van gisteren. Bekijk ook Hermien wint 149.000 euro in finale Miljoenenjacht: 'Voor de studie van mijn kleinkinderen' Bekijk deze video » Hélène Hendriks: 'Mijn knoop ging net open dus ik blijf even zo zitten' (De Oranjezondag) Bekijk deze video » Concert Lenny Kuhr in Waalwijk verstoord: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video »
TV :
Maandag 25 maart om 10:40

Annechien Steenhuizen is maandag vermoedelijk niet heel vrolijk opgestaan toen ze hoorde dat er nogal matig gekeken is naar de start van het nieuwe seizoen van Project Rembrandt: 880.000 kijkers, zo meldt kijkcijfervolger Tina Nijkamp. Naar de eerste aflevering van de vorige editie keken dik anderhalf miljoen mensen dus dit is wel echt een aderlating te noemen.

Linda scoort!
Het programma had vermoedelijk veel last van Linda de Mols Miljoenenjacht, waar gelijktijdig op SBS6 1.457.000 kijkers van genoten en dat is een seizoensrecord. Het was sowieso een goede avond voor die zender want na Linda wist ook Hélène Hendriks de kijker te bekoren: ze scoorde 1.108.000 kijkers met De Oranjezomer. Daarmee bezetten die programma's de tweede en derde plek van de dagelijkse kijkcijfer top 10, alleen het NOS Journaal van 20:00 uur wist meer belangstellenden te trekken.

De Instagramposts van Tina zie je hieronder en hierboven zie je een opvallend fragment uit de uitzending van De Oranjezondag van gisteren.

Actuele video's

Meer actuele video's