The Passion 2024: Angela Schijf zingt liedje van Goldband

The Passion 2024: Angela Schijf zingt liedje van Goldband

<em>The Passion 2024</em>: Angela Schijf zingt liedje van Goldband Bekijk in de video hierboven: deze acteurs spelen de hoofdrollen in The Passion 2024 Donderdagavond is het tijd voor een nieuwe editie van The Passion. Deze keer kruipt Angela Schijf in de huid van Maria en dit betekent dat ze ook zal zingen. De WereldDe meesten kennen Angela Schijf waarschijnlijk als actrice, maar ze stond ook geregeld op het podium in een musical. Op Instagram zijn nu beelden geplaatst die een voorproefje laten zien van een zingende Angela. Schijf zingt met onder anderen William Spaaij het nummer De Wereld van Goldband. Bekijk de video van The Passion 2024 met Angela Schijf hieronder. The Passion wordt traditiegetrouw op Witte Donderdag, 28 maart 2024 om 20.30 uur uitgezonden. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door The Passion (KRO-NCRV) (@thepassionnl) Kluun is de verteller in The Passion: 'Schrijf eigen teksten' (video) Bekijk deze video » Backstage bij The Passion 2024: William Spaaij (Jezus) zingt De Wereld (video) Bekijk deze video » Wordt Hou Me Vast de hit van The Passion 2024? Bekijk een voorproefje Bekijk deze video »
TV :
Maandag 25 maart om 14:03

Bekijk in de video hierboven: deze acteurs spelen de hoofdrollen in The Passion 2024

Donderdagavond is het tijd voor een nieuwe editie van The Passion. Deze keer kruipt Angela Schijf in de huid van Maria en dit betekent dat ze ook zal zingen.

De Wereld
De meesten kennen Angela Schijf waarschijnlijk als actrice, maar ze stond ook geregeld op het podium in een musical. Op Instagram zijn nu beelden geplaatst die een voorproefje laten zien van een zingende Angela. Schijf zingt met onder anderen William Spaaij het nummer De Wereld van Goldband.

Bekijk de video van The Passion 2024 met Angela Schijf hieronder. The Passion wordt traditiegetrouw op Witte Donderdag, 28 maart 2024 om 20.30 uur uitgezonden.

Actuele video's

Meer actuele video's