Victor Mids doet truc bij Shownieuws-verslaggever: 'Eerste keer dat het fout gaat'

Victor Mids doet truc bij Shownieuws-verslaggever: 'Eerste keer dat het fout gaat'

<em>Victor Mids</em> doet truc bij Shownieuws-verslaggever: 'Eerste keer dat het fout gaat' Victor Mids weet ook met het nieuwe seizoen van MINDF*CK enorm veel kijkers te boeien. Genoeg reden voor een feestje en daar is ook een Shownieuws-verslaggever voor uitgenodigd. Tijdens het interview wordt er natuurlijk een truc met kaarten uit de kast getrokken, maar het lijkt erop dat het niet helemaal volgens plan verloopt. “Oh nee, dit is de eerste keer dat het fout gaat, Victor!” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. MINDF*CK is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van MINDF*CK terugkijken via Gids.tv. Zien: Victor Mids mindfckt Irene Moors (video) Bekijk deze video » Victor Mids laat Youp van 't Hek versteld staan in nieuw seizoen MINDFUCK (video) Bekijk deze video »
TV :
Maandag 25 maart om 15:26

Victor Mids weet ook met het nieuwe seizoen van MINDF*CK enorm veel kijkers te boeien. Genoeg reden voor een feestje en daar is ook een Shownieuws-verslaggever voor uitgenodigd. Tijdens het interview wordt er natuurlijk een truc met kaarten uit de kast getrokken, maar het lijkt erop dat het niet helemaal volgens plan verloopt. “Oh nee, dit is de eerste keer dat het fout gaat, Victor!”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

MINDF*CK is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van MINDF*CK terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's