The Passion 2024: zo speelt Nicol Kremers de rol van Barabbas

The Passion 2024: zo speelt Nicol Kremers de rol van Barabbas

<em>The Passion 2024</em>: zo speelt Nicol Kremers de rol van Barabbas Op Witte Donderdag kun je traditiegetrouw kijken naar The Passion. Deze keer speelden William Spaaij en Angela Schijf de hoofdrollen, ook onder anderen Gaia Aikman, Kluun en Nicol Kremers waren te zien in het Paasspektakel. De rol van Barabbas werd deze keer gespeeld door Nicol Kremers, de beruchte ex van de steenrijke realityster Peter Gillis. Een opvallende naam, hoe vond ze dat het ging en hoe werd gereageerd op haar acteerwerk? Bekijk de hoogtepunten van The Passion 2024 en de rol van Nicol Kremers in de video van Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten van The Passion 2024 terugkijken bij Gids.tv. The Passion 2024: Maria (Angela Schijf) ontroert met Als Je Voor Me Staat (video) Bekijk deze video » Zien: Angela Schijf (Maria) zingt Heel Jou (Fix You) in The Passion 2024 (video) Bekijk deze video » Indrukwekkende finale The Passion 2024: Jezus zingt Ik Geloof In Jou (video) Bekijk deze video »
TV :
Friday 29 March om 10:20

Op Witte Donderdag kun je traditiegetrouw kijken naar The Passion. Deze keer speelden William Spaaij en Angela Schijf de hoofdrollen, ook onder anderen Gaia Aikman, Kluun en Nicol Kremers waren te zien in het Paasspektakel. De rol van Barabbas werd deze keer gespeeld door Nicol Kremers, de beruchte ex van de steenrijke realityster Peter Gillis. Een opvallende naam, hoe vond ze dat het ging en hoe werd gereageerd op haar acteerwerk?

Bekijk de hoogtepunten van The Passion 2024 en de rol van Nicol Kremers in de video van Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten van The Passion 2024 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's