Hart van Nederland: politie arresteert klimaatactivisten bij mislukte demonstratiepoging A10 (video)

Hart van Nederland: politie arresteert klimaatactivisten bij mislukte demonstratiepoging A10 (video)

Saturday 30 March om 15:43

<em>Hart van Nederland</em>: politie arresteert klimaatactivisten bij mislukte demonstratiepoging A10 (video) Het is klimaatactivisten zaterdag niet gelukt de snelweg A10 in Amsterdam te betreden om de weg te blokkeren. Dit zeg een woordvoerster van de organisatie Extinction Rebellion. De blokkade was gepland ter hoogte van het voormalige ING-hoofdkantoor op de Zuidas. Er is een onbekend aantal activisten aangehouden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: gijzelaar Ede aangehouden, gijzeling voorbij (video) (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: drie gijzelaars vrijgelaten in Ede, gijzeling nog gaande (video) Bekijk deze video » Zien: persconferentie gijzeling Ede (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Het is klimaatactivisten zaterdag niet gelukt de snelweg A10 in Amsterdam te betreden om de weg te blokkeren. Dit zeg een woordvoerster van de organisatie Extinction Rebellion. De blokkade was gepland ter hoogte van het voormalige ING-hoofdkantoor op de Zuidas. Er is een onbekend aantal activisten aangehouden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's