Hart van Nederland: gijzelaar Ede aangehouden, gijzeling voorbij (video) (video)

Hart van Nederland: gijzelaar Ede aangehouden, gijzeling voorbij (video) (video)

Zaterdag 30 maart om 13:19

<em>Hart van Nederland</em>: gijzelaar Ede aangehouden, gijzeling voorbij (video) (video) Hulpdiensten zijn zaterdagochtend massaal aanwezig in het centrum van Ede. Daar is op dit moment een gijzeling gaande in café Petticoat aan de Nieuw Stationsstraat. Hoeveel mensen er worden vastgehouden, is onbekend. Er zijn inmiddels drie mensen vrijgelaten, maar de gijzeling is nog gaande. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: drie mensen gewond door brand na ontploffing Vlaardingen (video) Bekijk deze video » Waarschuwing politie na gijzeling Ede: 'Blijf uit de buurt van het centrum' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: drie gijzelaars vrijgelaten in Ede, gijzeling nog gaande (video) Bekijk deze video »
TV :

Hulpdiensten zijn zaterdagochtend massaal aanwezig in het centrum van Ede. Daar is op dit moment een gijzeling gaande in café Petticoat aan de Nieuw Stationsstraat. Hoeveel mensen er worden vastgehouden, is onbekend. Er zijn inmiddels drie mensen vrijgelaten, maar de gijzeling is nog gaande.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's