Ongelofelijk! Adri in Miljoenenjacht: "Het voelt niet goed" en wég is de koffer met 5 miljoen

Ongelofelijk! Adri in Miljoenenjacht: "Het voelt niet goed" en wég is de koffer met 5 miljoen

Ongelofelijk! Adri in <em>Miljoenenjacht</em>: &quot;Het voelt niet goed&quot; en wég is de koffer met 5 miljoen In een nieuwe spannende aflevering van de Postcode Loterij Miljoenenjacht kan Linda de Mol het niet geloven dat Adri ineens niet meer op zijn gevoel vertrouwt. Koffer nummer 1 openen voelt namelijk niet goed volgens hem. Maar hij wil toch voor die koffer gaan. En wég isLinda doet navraag bij zijn vrouw Marianne, zij heeft bij koffer nummer 1 wel een goed gevoel. Adri luistert naar zijn vrouw en opent tegen zijn gevoel in koffer nummer 1 en wég is de 5 miljoen euro. Het publiek slaakt een kreet en Adri slaat vol ongeloof zijn handen voor de mond... Bekijk het fragment van Miljoenenjacht hierboven Bekijk ook Linda de Mol maakt inschattingsfout in Miljoenenjacht: 'Ben je net verliefd?' Bekijk deze video » Hermien wint 149.000 euro in finale Miljoenenjacht: 'Voor de studie van mijn kleinkinderen' Bekijk deze video » Winston Gerschtanowitz: 'Miljoenenjacht-thuiswinnaar stond met zijn voet tussen de deur' Bekijk deze video »
TV :
Sunday 31 March om 22:07

In een nieuwe spannende aflevering van de Postcode Loterij Miljoenenjacht kan Linda de Mol het niet geloven dat Adri ineens niet meer op zijn gevoel vertrouwt. Koffer nummer 1 openen voelt namelijk niet goed volgens hem. Maar hij wil toch voor die koffer gaan.

En wég is
Linda doet navraag bij zijn vrouw Marianne, zij heeft bij koffer nummer 1 wel een goed gevoel. Adri luistert naar zijn vrouw en opent tegen zijn gevoel in koffer nummer 1 en wég is de 5 miljoen euro. Het publiek slaakt een kreet en Adri slaat vol ongeloof zijn handen voor de mond...

Bekijk het fragment van Miljoenenjacht hierboven

Actuele video's

Meer actuele video's