Ziggy Krassenberg ligt uit American Idol: ‘Amerika is woedend!’

Ziggy Krassenberg ligt uit American Idol: ‘Amerika is woedend!’

Dinsdag 2 april om 19:15

Het avontuur van Ziggy Krassenberg bij American Idol is voorbij. De flamboyante Nederlandse zanger is eruit gestemd, maar we hoeven niet bang te zijn dat het doek valt voor Ziggy.

Ziggy voelt zich fantastisch
“Amerika is woedend dat ik eruit ben”, zegt Ziggy, die naar eigen zeggen wordt bedolven onder de positieve reacties. Hij voelt zich fantastisch en is er helemaal klaar voor om door te pakken en zijn muzikale carrière een boost te geven…

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Ziggy Krassenberg ligt uit <em>American Idol</em>: ‘Amerika is woedend!’ Het avontuur van Ziggy Krassenberg bij American Idol is voorbij. De flamboyante Nederlandse zanger is eruit gestemd, maar we hoeven niet bang te zijn dat het doek valt voor Ziggy. Ziggy voelt zich fantastisch“Amerika is woedend dat ik eruit ben”, zegt Ziggy, die naar eigen zeggen wordt bedolven onder de positieve reacties. Hij voelt zich fantastisch en is er helemaal klaar voor om door te pakken en zijn muzikale carrière een boost te geven… Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk de auditie van Ziggy Krassenberg bij American idol! Bekijk deze video » Ziggy Krassenberg sneert naar én vraagt Glennis Grace op de koffie in een zin (Shownieuws) Bekijk deze video » Opnieuw veel lof voor Ziggy Krassenberg in American Idol na spectaculair optreden (video) Bekijk deze video »
TV :
Ziggy Krassenberg ligt uit American Idol: ‘Amerika is woedend!’

Actuele video's

Meer actuele video's