Ladies of Soul zijn terug maar waar is Glennis Grace? 'We kwamen er niet uit'

Ladies of Soul zijn terug maar waar is Glennis Grace? 'We kwamen er niet uit'

Tuesday 2 April om 20:09

Het is alweer vier jaar geleden dat de Ladies of Soul een optreden gaven, maar de dames zijn terug. Alleen ontbreekt een van de ladies, Glennis Grace is er niet meer bij.

Trijntje Oosterhuis keert terug
Berget Lewis, Edsilia Rombley en Candy Dulfer gaan weer samen optreden, samen met oudgediende Trijntje Oosterhuis. De zangeressen vertellen dat Glennis Grace, die even geleden in opspraak raakte vanwege een geweldsincident in de Jumbo, er niet meer bij is. “Uiteindelijk kwamen we er niet helemaal uit”, zo begint Edsilia met haar verklaring...

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ladies of Soul</em> zijn terug maar waar is <em>Glennis Grace</em>? 'We kwamen er niet uit' Het is alweer vier jaar geleden dat de Ladies of Soul een optreden gaven, maar de dames zijn terug. Alleen ontbreekt een van de ladies, Glennis Grace is er niet meer bij. Trijntje Oosterhuis keert terugBerget Lewis, Edsilia Rombley en Candy Dulfer gaan weer samen optreden, samen met oudgediende Trijntje Oosterhuis. De zangeressen vertellen dat Glennis Grace, die even geleden in opspraak raakte vanwege een geweldsincident in de Jumbo, er niet meer bij is. “Uiteindelijk kwamen we er niet helemaal uit”, zo begint Edsilia met haar verklaring... Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Opmerkelijk Hazes-duet Glennis Grace en Wesley Sneijder: zo klinken zij samen Bekijk deze video » Glennis Grace: 'Stop met dat Gordon-bashen' (Shownieuws) Bekijk deze video » Glennis Grace maakt comeback met single Zeg niks: 'Draaide te lang om andere dingen' Bekijk deze video »
Muziek :
Ladies of Soul zijn terug maar waar is Glennis Grace? 'We kwamen er niet uit'

Actuele video's

Meer actuele video's