Opmerkelijk Hazes-duet Glennis Grace en Wesley Sneijder: zo klinken zij samen

Opmerkelijk Hazes-duet Glennis Grace en Wesley Sneijder: zo klinken zij samen

Opmerkelijk Hazes-duet <em>Glennis Grace</em> en <em>Wesley Sneijder</em>: zo klinken zij samen Zien: dronken Wesley Sneijder & Andy van der Meijde zingen in restaurant Een opvallend duet in showbizzland… Glennis Grace verzorgt een liveoptreden en ze zingt samen met twee andere ‘zangers’ een lied van André Hazes. Ze brengt Zeg maar niets meer ten gehore en krijgt hierbij ondersteuning van niemand minder dan ex-voetballer Wesley Sneijder. Of ze een beetje goed klinken samen, zie je in de video hierboven. Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Glennis Grace is boos op de gemeente vanwege kerstbomen: "Ligt er al twee weken" Bekijk deze video » Glennis Grace over duet met Gordon: "We houden van elkaar" (video) Bekijk deze video » Glennis Grace tegen Shownieuws-verslaggever: 'Dat is niet netjes hè!' Bekijk deze video »
Muziek :
Maandag 11 maart om 11:58

Zien: dronken Wesley Sneijder & Andy van der Meijde zingen in restaurant

Een opvallend duet in showbizzland… Glennis Grace verzorgt een liveoptreden en ze zingt samen met twee andere ‘zangers’ een lied van André Hazes. Ze brengt Zeg maar niets meer ten gehore en krijgt hierbij ondersteuning van niemand minder dan ex-voetballer Wesley Sneijder. Of ze een beetje goed klinken samen, zie je in de video hierboven.

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's