Corsokoorts in Sint Jansklooster: bloemen krijgen bierdouche voor 'voorspoedige groei'

Corsokoorts in Sint Jansklooster: bloemen krijgen bierdouche voor 'voorspoedige groei'

<em>Corsokoorts in Sint Jansklooster</em>: bloemen krijgen bierdouche voor 'voorspoedige groei' Bekijk in de video hierboven: wint Corsokoorts in Sint Jansklooster de strijd met Urk!? In Corsokoorts in Sint Jansklooster maken we kennis met bijzondere tradities die komen bovendrijven tijdens de voorbereiding op de bloemencorso. De mannen van ‘Hebbes’ zijn hard aan het werk en hun bloemen kunnen in de hitte wel wat vocht gebruiken. Opvallend genoeg krijgen de plantjes geen water, maar een bierdouche voor een ‘voorspoedige groei’. Bekijk de beelden van Corsokoorts in Sint Jansklooster hieronder. Corsokoorts in Sint Jansklooster is vanaf dinsdag 2 april iedere dinsdagavond om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt de beste fragmenten van Corsokoorts in Sint Jansklooster terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Zien! Eerste beelden van nieuwe SBS6 realityserie Corsokoorts in Sint Jansklooster Bekijk deze video » Corsokoorts in Sint Jansklooster vs Urk!: welke SBS-realityserie wint strijd om kijkers? Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 2 April om 20:32

Bekijk in de video hierboven: wint Corsokoorts in Sint Jansklooster de strijd met Urk!?

In Corsokoorts in Sint Jansklooster maken we kennis met bijzondere tradities die komen bovendrijven tijdens de voorbereiding op de bloemencorso. De mannen van ‘Hebbes’ zijn hard aan het werk en hun bloemen kunnen in de hitte wel wat vocht gebruiken. Opvallend genoeg krijgen de plantjes geen water, maar een bierdouche voor een ‘voorspoedige groei’.

Bekijk de beelden van Corsokoorts in Sint Jansklooster hieronder.

Corsokoorts in Sint Jansklooster is vanaf dinsdag 2 april iedere dinsdagavond om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt de beste fragmenten van Corsokoorts in Sint Jansklooster terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's