Corsokoorts in Sint Jansklooster vs Urk!: welke SBS-realityserie wint strijd om kijkers?

Corsokoorts in Sint Jansklooster vs Urk!: welke SBS-realityserie wint strijd om kijkers?

<em>Corsokoorts in Sint Jansklooster</em> vs <em>Urk!</em>: welke SBS-realityserie wint strijd om kijkers? Vanaf dinsdag heeft de realityserie Urk! er een grote concurrent bij. Op SBS6 start dan namelijk de gloednieuwe docusoap Corsokoorts in Sint Jansklooster. Deze dorpelingen bereiden zich voor op het grote jaarlijkse festijn de bloemencorso en daar komt heel wat rivaliteit bij kijken. Weten zij meer kijkers aan zich te binden dan de realitysterren van Urk? Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Corsokoorts in Sint Jansklooster is vanaf dinsdag 2 april iedere dinsdagavond om 20.30 uur te zien op SBS 6. URK!: zingende Teun heeft volgens Greetje een 'hetero- en een homo-stem' Bekijk deze video » URK!-er tweeling gaat skiën: "Ben wel bang om op m'n plaat te gaan" (video) Bekijk deze video » URK!: Klaas gaat niet met roze buggy maar liever met grote Bulldog lopen Bekijk deze video »
TV :
Friday 29 March om 11:23

Vanaf dinsdag heeft de realityserie Urk! er een grote concurrent bij. Op SBS6 start dan namelijk de gloednieuwe docusoap Corsokoorts in Sint Jansklooster. Deze dorpelingen bereiden zich voor op het grote jaarlijkse festijn de bloemencorso en daar komt heel wat rivaliteit bij kijken. Weten zij meer kijkers aan zich te binden dan de realitysterren van Urk?

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Corsokoorts in Sint Jansklooster is vanaf dinsdag 2 april iedere dinsdagavond om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Actuele video's

Meer actuele video's