Hart van Nederland: enorme crash op A58 na achtervolging, één gewonde (video)

Hart van Nederland: enorme crash op A58 na achtervolging, één gewonde (video)

Wednesday 3 April om 20:24

<em>Hart van Nederland</em>: enorme crash op A58 na achtervolging, één gewonde (video) De politie heeft woensdagmiddag een bestuurder opgepakt die met hoge snelheid tegen een bestelbusje botste op de afslag van de A58 naar Etten-Leur. Er ging mogelijk een politieachtervolging aan vooraf, aldus de Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: wolf rent door woonwijk Eelde Bekijk deze video » Video: hijskraan valt bijna op KFC in Enschede Bekijk deze video » Kleuter gereanimeerd na val in waterbak Rosmalen, ontsnapt aan aandacht schoolleiding Bekijk deze video »
Nieuws :

De politie heeft woensdagmiddag een bestuurder opgepakt die met hoge snelheid tegen een bestelbusje botste op de afslag van de A58 naar Etten-Leur. Er ging mogelijk een politieachtervolging aan vooraf, aldus de Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's