Daar gaan ze weer: Jacobien en Arjen bekvechten vanwege een kraantje

Daar gaan ze weer: Jacobien en Arjen bekvechten vanwege een kraantje

<em>Daar gaan ze weer</em>: Jacobien en Arjen bekvechten vanwege een kraantje In het nieuwe programma Daar gaan ze weer worden onder anderen Jacobien en Arjen gevolgd, die je kunt kennen van Kerels met een kleintje. De twee zijn samen aan het klussen, maar de gezelligheid is ver te zoeken. Onderwerp van gesprek is een kraantje en dat zorgt voor een intense discussie… Bekijk de beelden van Daar gaan ze weer hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Daar gaan ze weer terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Kijkcijfers dinsdag: Daar gaan ze weer stelt teleur, dik verslagen door Bed & Breakfast Bekijk deze video » 'Daar gaan ze weer'-Jacobien afgemaakt op X: 'Geef haar een giftige slang' & 'Ik had haar van een berg gegooid' Bekijk deze video » Aadje tegen Richard in Daar gaan ze weer: ‘Jij bent half contactgestoord’ Bekijk deze video »
Thursday 4 April om 14:34

In het nieuwe programma Daar gaan ze weer worden onder anderen Jacobien en Arjen gevolgd, die je kunt kennen van Kerels met een kleintje. De twee zijn samen aan het klussen, maar de gezelligheid is ver te zoeken. Onderwerp van gesprek is een kraantje en dat zorgt voor een intense discussie…

Bekijk de beelden van Daar gaan ze weer hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Daar gaan ze weer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's