Kijkcijfers dinsdag: Daar gaan ze weer stelt teleur, dik verslagen door Bed & Breakfast

Kijkcijfers dinsdag: Daar gaan ze weer stelt teleur, dik verslagen door Bed & Breakfast

Kijkcijfers dinsdag: <em>Daar gaan ze weer</em> stelt teleur, dik verslagen door <em>Bed &amp; Breakfast</em> De vlag kan niet echt uit bij RTL4 vandaag: het nieuwe programma Daar gaan ze weer scoort namelijk lang niet zo goed als Married at First Sight, dat vorige week dinsdagavond nog te zien was. De RTL-'avonturiers' zoals Debbie, Caroline en Jacobien kwamen niet verder dan 705.000 kijkers (meldt Tina Nijkamp) en dat is toch vrij matig voor zo'n programma op primetime. Bed & Breakfast pakt goudOp datzelfde tijdstip wist SBS6 ook geen potten te breken met de start van Corsokoorts in Sint Jansklooster; daar keken namelijk slechts 475.000 mensen naar. De zender maakte dat daarna overigens meer dan goed met Vandaag Inside, dat bijna 1,1 miljoen kijkers trok. Maar wat was dan wel dé hit op primetime? NPO pakte goud met Bed & Breakfast, met 1.187.000 belangstellenden. De Instagramposts van kijkcijfervolger Tina Nijkamp en de kijkcijfer top 10 van de dag zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je een opvallend fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van gisterenavond. Bekijk ook Corsokoorts in Sint Jansklooster: Brekers oefenen bijzondere choreografie, 'kippenvel' Bekijk deze video » ZIEN: Glennis Grace reageert op Ladies of Soul-exit, 'Ik had dit nooit zo gedaan' Bekijk deze video » 'Daar gaan ze weer'-Jacobien afgemaakt op X: 'Geef haar een giftige slang' & 'Ik had haar van een berg gegooid' Bekijk deze video »
TV :
Wednesday 3 April om 09:53

De vlag kan niet echt uit bij RTL4 vandaag: het nieuwe programma Daar gaan ze weer scoort namelijk lang niet zo goed als Married at First Sight, dat vorige week dinsdagavond nog te zien was. De RTL-'avonturiers' zoals Debbie, Caroline en Jacobien kwamen niet verder dan 705.000 kijkers (meldt Tina Nijkamp) en dat is toch vrij matig voor zo'n programma op primetime.

Bed & Breakfast pakt goud
Op datzelfde tijdstip wist SBS6 ook geen potten te breken met de start van Corsokoorts in Sint Jansklooster; daar keken namelijk slechts 475.000 mensen naar. De zender maakte dat daarna overigens meer dan goed met Vandaag Inside, dat bijna 1,1 miljoen kijkers trok. Maar wat was dan wel dé hit op primetime? NPO pakte goud met Bed & Breakfast, met 1.187.000 belangstellenden.

De Instagramposts van kijkcijfervolger Tina Nijkamp en de kijkcijfer top 10 van de dag zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je een opvallend fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van gisterenavond.


Actuele video's

Meer actuele video's