De Bauers: Mariska pakt zoons aan als ze 'kale' Frans pesten, 'jullie lijken op je vader!'

De Bauers: Mariska pakt zoons aan als ze 'kale' Frans pesten, 'jullie lijken op je vader!'

<em>De Bauers</em>: Mariska pakt zoons aan als ze 'kale' Frans pesten, 'jullie lijken op je vader!' Het leven van Frans Bauer wordt weer zoals vanouds gevolgd in de realityserie De Bauers - 20 jaar later. Ook de zoons van Frans en Mariska zijn te zien in de serie, en ze beginnen over het haar van de volkszanger. Wordt hij grijs en kaal? Gelukkig kan Frans rekenen op de steun van zijn vrouw Mariska. Ze waarschuwt de jongens dat ze even rustig moeten doen, want ze lijken allemaal op hun vader… Bekijk de beelden van De Bauers - 20 jaar later hieronder. De Bauers - 20 jaar later is sinds donderdag 4 april wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door AVROTROS (@avrotros) Frans Bauer deelt beautygeheimen in De Bauers - 20 jaar later: 'No botox!' Bekijk deze video » Kijkers op X laaiend enthousiast over eerste aflevering De Bauers - 20 jaar later Bekijk deze video » Kijkcijfers donderdag: De Bauers maken verpletterende comeback Bekijk deze video »
Friday 5 April om 12:06

Het leven van Frans Bauer wordt weer zoals vanouds gevolgd in de realityserie De Bauers - 20 jaar later. Ook de zoons van Frans en Mariska zijn te zien in de serie, en ze beginnen over het haar van de volkszanger. Wordt hij grijs en kaal? Gelukkig kan Frans rekenen op de steun van zijn vrouw Mariska. Ze waarschuwt de jongens dat ze even rustig moeten doen, want ze lijken allemaal op hun vader…

Bekijk de beelden van De Bauers - 20 jaar later hieronder.

De Bauers - 20 jaar later is sinds donderdag 4 april wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's