Kijkcijfers donderdag: De Bauers maken verpletterende comeback

Kijkcijfers donderdag: De Bauers maken verpletterende comeback

Kijkcijfers donderdag: <em>De Bauers</em> maken verpletterende comeback Bekijk in de video hierboven: Frans en Christiaan Bauer over hun comeback op tv De Bauers zijn weer terug op televisie en daar merken de andere programma’s zeker wat van. Tina Nijkamp jubelt dat de eerste aflevering van De Bauers - 20 jaar later donderdagavond bijna 1,5 miljoen kijkers heeft getrokken. Bauers verslaan AchtuurjournaalHiermee verslaan ze onder meer het altijd populaire Achtuurjournaal. Secret Duets moet het bijvoorbeeld doen met minder dan de helft van het aantal kijkers van de Bauers. We kunnen dus wel spreken van een verpletterende comeback van Frans, Mariska en hun vier zoons… Bekijk de berichten van Tina Nijkamp over de kijkcijfers hieronder. De Bauers - 20 jaar later is sinds donderdag 4 april wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv. De Bauers 20 jaar later: bekijk de leader Bekijk deze video » Frans Bauer deelt beautygeheimen in De Bauers - 20 jaar later: 'No botox!' Bekijk deze video » Kijkers op X laaiend enthousiast over eerste aflevering De Bauers - 20 jaar later Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 5 april om 09:45

Bekijk in de video hierboven: Frans en Christiaan Bauer over hun comeback op tv

De Bauers zijn weer terug op televisie en daar merken de andere programma’s zeker wat van. Tina Nijkamp jubelt dat de eerste aflevering van De Bauers - 20 jaar later donderdagavond bijna 1,5 miljoen kijkers heeft getrokken.

Bauers verslaan Achtuurjournaal
Hiermee verslaan ze onder meer het altijd populaire Achtuurjournaal. Secret Duets moet het bijvoorbeeld doen met minder dan de helft van het aantal kijkers van de Bauers. We kunnen dus wel spreken van een verpletterende comeback van Frans, Mariska en hun vier zoons…

Bekijk de berichten van Tina Nijkamp over de kijkcijfers hieronder.

De Bauers - 20 jaar later is sinds donderdag 4 april wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv.



Actuele video's

Meer actuele video's