Anouk & Tino Martin nemen duet op: 'Voor je het weet'

Anouk & Tino Martin nemen duet op: 'Voor je het weet'

Anouk &amp; Tino Martin nemen duet op: '<em>Voor je het weet</em>' Een bijzondere combinatie is het zeker te noemen: Anouk en Tino Martin. De volkszanger en de rockzangeres hebben samen een Nederlandstalig duet opgenomen, met de titel Voor je het weet, en dat nummer wordt erg goed ontvangen. 'Iedereen die het al gehoord heeft is dolenthousiast', vertelt Evert Santegoeds. Wat ze bij Shownieuws van deze bijzondere samenwerking vinden hoor je hierboven en hieronder hoor je de eerste minuut van het nummer. Tino Martin & Anouk - Voor Je Het Weet Bekijk ook Noa Vahle gaat helemaal los op Sugardaddy van Roxy Dekker (video) Bekijk deze video » Kijkcijfers zaterdag: trekt Even tot Hier meer of minder kijkers dan Make up your mind? Bekijk deze video » Festival der Liebe in Ahoy: bekijk de eerste beelden (video) Bekijk deze video » Make up your mind: Rob Kemps blijkt Shirley Bestie, bekijk de onthulling Bekijk deze video »
TV :
Sunday 7 April om 17:07

Een bijzondere combinatie is het zeker te noemen: Anouk en Tino Martin. De volkszanger en de rockzangeres hebben samen een Nederlandstalig duet opgenomen, met de titel Voor je het weet, en dat nummer wordt erg goed ontvangen. 'Iedereen die het al gehoord heeft is dolenthousiast', vertelt Evert Santegoeds.

Wat ze bij Shownieuws van deze bijzondere samenwerking vinden hoor je hierboven en hieronder hoor je de eerste minuut van het nummer.

Actuele video's

Meer actuele video's