Thuiswinnaars Miljoenenjacht houden de gemoederen bezig: 'Zet die zonnebril af & lelijke bank'

Thuiswinnaars Miljoenenjacht houden de gemoederen bezig: 'Zet die zonnebril af & lelijke bank'

Thuiswinnaars <em>Miljoenenjacht</em> houden de gemoederen bezig: 'Zet die zonnebril af &amp; lelijke bank' Net als John won ook thuiswinnaar Richard bij Miljoenenjacht zondagavond het mooie bedrag van 117.000 euro. Die laatste zat samen met zijn zoon Ricardo op de bank toen hij bezoek kreeg van Winston en de kijkers vonden wat van die twee. Op X regende het werkelijk reacties en die gingen vooral veel over de zonnebril van de zoon. 'Wat zijn dit voor lui?'Die variëren van 'Binnenkort kopen ze de lokale zonnestudio over' tot 'Wie zit er zondagavond onderuit gezakt op de bank Miljoenenjacht te kijken met een jas aan en een zonnebril op zijn voorhoofd' tot 'Wat zijn dit voor lui? Die bank alleen al is zo fout.' Het betreffende fragment van Miljoenenjacht zie je hierboven. Hieronder zie je een greep uit alle reacries op X. Bekijk ook Anouk & Tino Martin nemen duet op: 'Voor je het weet' Bekijk deze video » Miljoenenjacht: ondanks slechte start wint John 117.000 euro Bekijk deze video » Merel Ek na vernoeming in Miljoenenjacht: 'Ik kan sterven nu' Bekijk deze video »
TV :
Monday 8 April om 07:58

Net als John won ook thuiswinnaar Richard bij Miljoenenjacht zondagavond het mooie bedrag van 117.000 euro. Die laatste zat samen met zijn zoon Ricardo op de bank toen hij bezoek kreeg van Winston en de kijkers vonden wat van die twee. Op X regende het werkelijk reacties en die gingen vooral veel over de zonnebril van de zoon.

'Wat zijn dit voor lui?'
Die variëren van 'Binnenkort kopen ze de lokale zonnestudio over' tot 'Wie zit er zondagavond onderuit gezakt op de bank Miljoenenjacht te kijken met een jas aan en een zonnebril op zijn voorhoofd' tot 'Wat zijn dit voor lui? Die bank alleen al is zo fout.'

Het betreffende fragment van Miljoenenjacht zie je hierboven. Hieronder zie je een greep uit alle reacries op X.
Actuele video's

Meer actuele video's