First Dates: 'Zo ordinair als een vrouw bier drinkt!'

First Dates: 'Zo ordinair als een vrouw bier drinkt!'

<em>First Dates</em>: 'Zo ordinair als een vrouw bier drinkt!' In First Dates haalt een jongen opgelucht adem als hij zijn date aan de bar ziet zitten. Niet per se vanwege het uiterlijk, maar het drankje dat ze heeft besteld is blijkbaar van groot belang. Hij is naar eigen zeggen een ‘conservatieve man’ en hij is blij dat ze wijn drinkt. Bij een biertje was hij direct omgekeerd, ‘dat vind ik zo ordinair’. En wat bestelt hij zelf? Bekijk het fragment van First Dates hieronder. First Dates is elke werkdag om 19:25 uur te zien bij NPO3. Je kunt de leukste fragmenten van First Dates terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) First Dates VIPS: Baas B wordt niet herkend door zijn date Bekijk deze video » First Dates: 'Je nep-lippen waren het eerste dat me opviel' Bekijk deze video » First Dates: 'Ik wil heel graag huismoeder worden' (video) Bekijk deze video »
Monday 8 April om 10:39

In First Dates haalt een jongen opgelucht adem als hij zijn date aan de bar ziet zitten. Niet per se vanwege het uiterlijk, maar het drankje dat ze heeft besteld is blijkbaar van groot belang. Hij is naar eigen zeggen een ‘conservatieve man’ en hij is blij dat ze wijn drinkt. Bij een biertje was hij direct omgekeerd, ‘dat vind ik zo ordinair’. En wat bestelt hij zelf?

Bekijk het fragment van First Dates hieronder.

First Dates is elke werkdag om 19:25 uur te zien bij NPO3. Je kunt de leukste fragmenten van First Dates terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's