Maandag in Kopen zonder kijken: Alex wordt niet goed als hij van fruitboom snoept

Maandag in Kopen zonder kijken: Alex wordt niet goed als hij van fruitboom snoept

Maandag in <em>Kopen zonder kijken</em>: Alex wordt niet goed als hij van fruitboom snoept Maandag is Alex van Keulen dolenthousiast in Kopen zonder kijken over een huis. Ook de tuin krijgt goedkeuring van de makelaar, maar dan komt hij toch een zuur minpuntje tegen. Hij snoept namelijk van de fruitboom in de tuin, maar daar wordt Alex absoluut niet vrolijk van… Bekijk het fragment van Kopen zonder kijken hieronder. Kopen zonder kijken is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Kopen Zonder Kijken-collega's missen Martijn Krabbé: 'Met z'n allen staan we sterk' (video) Bekijk deze video » Maandag in Kopen zonder kijken: regenbooggezin zoekt twee huizen Bekijk deze video » Kopen zonder Kijken: Noud en Alisha overdonderd door eindresultaat Bekijk deze video »
Monday 8 April om 12:05

Maandag is Alex van Keulen dolenthousiast in Kopen zonder kijken over een huis. Ook de tuin krijgt goedkeuring van de makelaar, maar dan komt hij toch een zuur minpuntje tegen. Hij snoept namelijk van de fruitboom in de tuin, maar daar wordt Alex absoluut niet vrolijk van…

Bekijk het fragment van Kopen zonder kijken hieronder.

Kopen zonder kijken is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's