Maandag in Kopen zonder kijken: regenbooggezin zoekt twee huizen

Maandag in Kopen zonder kijken: regenbooggezin zoekt twee huizen

Maandag in <em>Kopen zonder kijken</em>: regenbooggezin zoekt twee huizen In Kopen zonder kijken komen de experts maandag voor een bijzondere uitdaging te staan. Ze schieten namelijk een ‘regenbooggezin’ te hulp, dat op zoek is naar twee huizen. Toch samen in één woning?Berend, Melle en Sanne voeden samen hun zoon Emilio op. Berend en Melle hebben een relatie en Sanne is de moeder van het kind. Ze willen de drukke binnenstad van Utrecht verlaten en rustiger wonen, en dan graag op loopafstand van elkaar wonen. Of is het toch een optie om samen in één huis te gaan wonen? Bekijk het fragment van Kopen zonder kijken hieronder. Kopen zonder kijken is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Kopen zonder kijken: stel baalt enorm na puzzelrit, 'meeste huizen niet cool' Bekijk deze video » Kijkcijfers maandag: Koen Kardashian bij Chateau Meiland VIPS geen succes & hoe scoorde Kopen Zonder Kijken? Bekijk deze video » Kopen Zonder Kijken-collega's missen Martijn Krabbé: 'Met z'n allen staan we sterk' (video) Bekijk deze video »
Monday 25 March om 15:10

In Kopen zonder kijken komen de experts maandag voor een bijzondere uitdaging te staan. Ze schieten namelijk een ‘regenbooggezin’ te hulp, dat op zoek is naar twee huizen.

Toch samen in één woning?
Berend, Melle en Sanne voeden samen hun zoon Emilio op. Berend en Melle hebben een relatie en Sanne is de moeder van het kind. Ze willen de drukke binnenstad van Utrecht verlaten en rustiger wonen, en dan graag op loopafstand van elkaar wonen. Of is het toch een optie om samen in één huis te gaan wonen?

Bekijk het fragment van Kopen zonder kijken hieronder.

Kopen zonder kijken is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's