Docuserie Schiffmachers' Legacy: gaan dochters Henk Schiffmacher opvolgen?

Docuserie Schiffmachers' Legacy: gaan dochters Henk Schiffmacher opvolgen?

Docuserie <em>Schiffmachers' Legacy</em>: gaan dochters Henk Schiffmacher opvolgen? De nieuwe docuserie Schiffmachers' Legacy gaat over Henk Schiffmacher die met pensioen gaat. Zijn leven stond in het teken van seks, drugs en rock ‘n roll maar hij heeft inmiddels last van ‘oude mannen-kwaaltjes’. De tatoeëerder hoopt zijn ‘legacy’ door te geven aan zijn dochters Texas en Morrison. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Schiffmachers' Legacy is vanaf dinsdag 9 april te streamen op NPO Start. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Video: Dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen De Slimste Mens Bekijk deze video » De Slimste Mens gemist? Geen lichaamsdeel is te vreemd voor tatoeëerder Henk Schiffmacher Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 9 April om 19:50

De nieuwe docuserie Schiffmachers' Legacy gaat over Henk Schiffmacher die met pensioen gaat. Zijn leven stond in het teken van seks, drugs en rock ‘n roll maar hij heeft inmiddels last van ‘oude mannen-kwaaltjes’. De tatoeëerder hoopt zijn ‘legacy’ door te geven aan zijn dochters Texas en Morrison.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Schiffmachers' Legacy is vanaf dinsdag 9 april te streamen op NPO Start. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's