Video: Dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen De Slimste Mens

Video: Dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen De Slimste Mens

Video: Dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen <em>De Slimste Mens</em> Bekijk hierboven de reactie van de Shownieuws-tafel op het meningsverschil tussen Martin Rombouts en Angela de Jong over het vorige seizoen van De slimste mens. Vanaf 31 juli start het nieuwe seizoen van De slimste mens op NPO 1. Ook dit jaar zijn er weer een fiks aantal kandidaten uit de kast getrokken. In de promo hieronder zie je een aantal van die kandidaten. Het volledige overzicht van kandidaten is te vinden op Gids.tv. Tattoo koningDe meest uit het oog springende namen zijn ongetwijfeld striptekenaar Jeroom Snelders - die hiermee de derde Belg wordt die meedoet aan een Nederlands seizoen -, zwemster Ranomi Kromowidjojo en Henk Schiffmacher, de tattoo koning. Die laatste twee doen overigens al in de eerste aflevering mee. Het nieuwe seizoen van De slimste mens is vanaf maandag 31 juli rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De slimste mens (KRO-NCRV) (@deslimstemens_nl) Bekijk ook De slimste mens: Maarten en Philip kondigen nieuw seizoen aan, vanaf 31 juli! Bekijk deze video » Eerste beelden De slimste mens 2023 met o.a. Jeroom, Henk Schiffmacher en Froukje Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 18 juli 2023 om 16:49

Bekijk hierboven de reactie van de Shownieuws-tafel op het meningsverschil tussen Martin Rombouts en Angela de Jong over het vorige seizoen van De slimste mens.

Vanaf 31 juli start het nieuwe seizoen van De slimste mens op NPO 1. Ook dit jaar zijn er weer een fiks aantal kandidaten uit de kast getrokken. In de promo hieronder zie je een aantal van die kandidaten. Het volledige overzicht van kandidaten is te vinden op Gids.tv.

Tattoo koning
De meest uit het oog springende namen zijn ongetwijfeld striptekenaar Jeroom Snelders - die hiermee de derde Belg wordt die meedoet aan een Nederlands seizoen -, zwemster Ranomi Kromowidjojo en Henk Schiffmacher, de tattoo koning. Die laatste twee doen overigens al in de eerste aflevering mee.

Het nieuwe seizoen van De slimste mens is vanaf maandag 31 juli rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's