Nieuw seizoen De slechtste chauffeur van Nederland: hysterische Noël krijst en scheurt

Nieuw seizoen De slechtste chauffeur van Nederland: hysterische Noël krijst en scheurt

Nieuw seizoen <em>De slechtste chauffeur van Nederland</em>: hysterische Noël krijst en scheurt Vanaf woensdag kun je kijken naar een nieuw seizoen van De slechtste chauffeur van Nederland. Onder anderen Noël behoort deze keer tot de deelnemers en in eerste beelden komt al duidelijk naar voren wat haar probleem is. Noël krijst erop los en gaat juist keihard rijden in gevaarlijke situaties… Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland hieronder. Het nieuwe seizoen van De slechtste chauffeur van Nederland is vanaf woensdag 17 april wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) De beste slechtste chauffeur van Nederland: Wassima ruïneert auto met stuurfout Bekijk deze video »
Thursday 11 April om 10:33

Vanaf woensdag kun je kijken naar een nieuw seizoen van De slechtste chauffeur van Nederland. Onder anderen Noël behoort deze keer tot de deelnemers en in eerste beelden komt al duidelijk naar voren wat haar probleem is. Noël krijst erop los en gaat juist keihard rijden in gevaarlijke situaties…

Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland hieronder.

Het nieuwe seizoen van De slechtste chauffeur van Nederland is vanaf woensdag 17 april wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's