Denise tegen Beau in De Bondgenoten: 'Ben je nou aan het flirten?!'

Denise tegen Beau in De Bondgenoten: 'Ben je nou aan het flirten?!'

Denise tegen Beau in <em>De Bondgenoten</em>: 'Ben je nou aan het flirten?!' In De Bondgenoten lijkt het erop dat Beau zijn geliefde Melanie alweer is vergeten. Richt hij zijn pijlen nu op nieuwkomer Denise? 'Liep bijna ergens tegenaan'Denise is nieuw in De Bondgenoten en ze praat met Nick over de mannen in het huis, als Beau aan komt lopen. Het gaat al snel over het uiterlijk van Denise. “Ik liep net bijna ergens tegenaan, omdat ik naar je keek”, zegt Beau. Waarop een ‘geschokte’ Denise zich afvraagt of hij nou met haar aan het flirten is? Bekijk de beelden van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Erik gaat De Bondgenoten verlaten: 'Dit heb ik hier geleerd' Bekijk deze video » De Bondgenoten: nieuwe bewoners zijn twee vriendinnen van Nick Bekijk deze video » Heren keuren nieuwe dames in De Bondgenoten: 'Die straalt echt domheid uit' Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 11 april om 14:27

In De Bondgenoten lijkt het erop dat Beau zijn geliefde Melanie alweer is vergeten. Richt hij zijn pijlen nu op nieuwkomer Denise?

'Liep bijna ergens tegenaan'
Denise is nieuw in De Bondgenoten en ze praat met Nick over de mannen in het huis, als Beau aan komt lopen. Het gaat al snel over het uiterlijk van Denise. “Ik liep net bijna ergens tegenaan, omdat ik naar je keek”, zegt Beau. Waarop een ‘geschokte’ Denise zich afvraagt of hij nou met haar aan het flirten is?

Bekijk de beelden van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's