Hart van Nederland hond overleden bij woningbrand Haarlem, twee mensen gewond (video)

Hart van Nederland hond overleden bij woningbrand Haarlem, twee mensen gewond (video)

Thursday 11 April om 19:04

<em>Hart van Nederland</em> hond overleden bij woningbrand Haarlem, twee mensen gewond (video) Bij een woningbrand in Haarlem zijn donderdagmiddag twee mensen gewond geraakt. Een hond overleefde de brand niet, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. 'Ondanks pogingen van de brandweer om de hond te reanimeren en van zuurstof te voorzien, is die helaas overleden.' Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Nederlandse student vermist in Noorwegen: 'Besloot stukje vooruit te gaan lopen tijdens wandeling in natuurgebied Aselidalen' Bekijk deze video » Politie deelt camerabeelden van man die vrouw bespuugt en mishandelt op Amsterdam Centraal Bekijk deze video » Lichaam van vermiste Özkan (55) is gevonden in Boskoop (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een woningbrand in Haarlem zijn donderdagmiddag twee mensen gewond geraakt. Een hond overleefde de brand niet, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. 'Ondanks pogingen van de brandweer om de hond te reanimeren en van zuurstof te voorzien, is die helaas overleden.'

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's