Lichaam van vermiste Özkan (55) is gevonden in Boskoop (Hart van Nederland)

Lichaam van vermiste Özkan (55) is gevonden in Boskoop (Hart van Nederland)

Lichaam van vermiste Özkan (55) is gevonden in Boskoop (<em>Hart van Nederland</em>) Het lichaam van de 55-jarige Özkan is donderdag gevonden in Boskoop. De man werd al een week vermist, hij woonde in Waddinxveen. Zijn lichaam is gevonden in het water langs de Ridderbuurt in Boskoop. De politie laat weten dat er geen sprake is van een misdrijf. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Man vermist in Leiderdorp: duikers ingezet (video) Bekijk deze video » Aart uit Leiderdorp vermist: politie en VST starten grote zoekactie Bekijk deze video » Nederlandse student vermist in Noorwegen: 'Besloot stukje vooruit te gaan lopen tijdens wandeling in natuurgebied Aselidalen' Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 11 april om 14:45

Het lichaam van de 55-jarige Özkan is donderdag gevonden in Boskoop. De man werd al een week vermist, hij woonde in Waddinxveen. Zijn lichaam is gevonden in het water langs de Ridderbuurt in Boskoop. De politie laat weten dat er geen sprake is van een misdrijf.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's