Peter Gillis stopt met vakantieparken: 'Openbaar Ministerie heeft z’n zin'

Peter Gillis stopt met vakantieparken: 'Openbaar Ministerie heeft z’n zin'

<em>Peter Gillis</em> stopt met vakantieparken: 'Openbaar Ministerie heeft z’n zin' Peter Gillis heeft besloten om te stoppen met zijn vakantieparken. Deze beslissing valt de steenrijke realityster zwaar. Nieuwe beheerderPeter is verwikkeld in diverse rechtszaken en een aantal van zijn parken is momenteel gesloten in verband met problemen rond vergunningen. Peter, bekend van de serie Familie Gillis: massa is kassa, heeft een nieuwe beheerder gevonden die nog in gesprek is met gemeentes. Dus de familie Gillis stopt met de vakantieparken. “Het Openbaar Ministerie heeft z'n zin.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. The Passion 2024: zo speelt Nicol Kremers de rol van Barabbas Bekijk deze video » Drie chalets vakantiepark Peter Gillis vermoedelijk in brand gestoken (Shownieuws) Bekijk deze video » Vrijdag in Massa is Kassa: zo valt Peter Gillis natuurlijk nooit af Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 12 april om 09:01

Peter Gillis heeft besloten om te stoppen met zijn vakantieparken. Deze beslissing valt de steenrijke realityster zwaar.

Nieuwe beheerder
Peter is verwikkeld in diverse rechtszaken en een aantal van zijn parken is momenteel gesloten in verband met problemen rond vergunningen. Peter, bekend van de serie Familie Gillis: massa is kassa, heeft een nieuwe beheerder gevonden die nog in gesprek is met gemeentes. Dus de familie Gillis stopt met de vakantieparken. “Het Openbaar Ministerie heeft z'n zin.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's