De Bevers vieren 15-jarig huwelijk: 'John is gelukkig en ik ben getrouwd'

De Bevers vieren 15-jarig huwelijk: 'John is gelukkig en ik ben getrouwd'

<em>De Bevers</em> vieren 15-jarig huwelijk: 'John is gelukkig en ik ben getrouwd' De Bevers vieren een bijzondere mijlpaal, ze zijn namelijk alweer vijftien jaar getrouwd. John en Kees vertellen het geheim van hun lange en gelukkige huwelijk. "John is gelukkig en ik ben getrouwd", grapt Kees. En niemand minder dan Johan Derksen heeft een mooie boodschap voor de twee ingesproken... Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. De Bevers: 'Ik denk dat wij de nieuwe Bassie en Adriaan worden' (Shownieuws) Bekijk deze video » Echtgenoot John de Bever in Shownieuws over Martien Meiland: "Dit krijgt nog wel een staartje" Bekijk deze video » Vijfde seizoen van realityserie De Bevers wordt weer een feestje (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 12 april om 09:53

De Bevers vieren een bijzondere mijlpaal, ze zijn namelijk alweer vijftien jaar getrouwd. John en Kees vertellen het geheim van hun lange en gelukkige huwelijk. "John is gelukkig en ik ben getrouwd", grapt Kees. En niemand minder dan Johan Derksen heeft een mooie boodschap voor de twee ingesproken...

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's