Secret Duets: Vajén van den Bosch dolblij bij onthulling Marco Schuitmaker

Secret Duets: Vajén van den Bosch dolblij bij onthulling Marco Schuitmaker

<em>Secret Duets</em>: Vajén van den Bosch dolblij bij onthulling Marco Schuitmaker In Secret Duets zingt Vajén van den Bosch samen met een bekende zanger, maar de grote vraag in het programma is natuurlijk: met wie? De musicalactrice is dolenthousiast als ze ziet dat ze met niemand minder dan Marco Schuitmaker een duet zingt... Bekijk de beelden van het optreden in Secret Duets hieronder. Secret Duets is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Secret Duets: Jamai en Numidia schitteren met Born This Way Bekijk deze video » Secret Duets: met wie zingt Ruth Jacott samen? Panel heeft geen idee Bekijk deze video » Secret Duets: met welk 'gouden paar' zingt Leo Alkemade een duet? Bekijk deze video »
Vrijdag 12 april om 14:32

In Secret Duets zingt Vajén van den Bosch samen met een bekende zanger, maar de grote vraag in het programma is natuurlijk: met wie? De musicalactrice is dolenthousiast als ze ziet dat ze met niemand minder dan Marco Schuitmaker een duet zingt...

Bekijk de beelden van het optreden in Secret Duets hieronder.

Secret Duets is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's