Goede Tijden, Slechte Tijden: Julian betrapt tortelduifjes Naomi en Steef (video)

Goede Tijden, Slechte Tijden: Julian betrapt tortelduifjes Naomi en Steef (video)

Vrijdag 12 april om 19:44

Tijdens een gezellig avondje gourmetten bij de familie Verduyn in Goede Tijden, Slechte Tijden valt ineens de stroom uit. Naomi en Steef grijpen hun kans om stiekem te zoenen, maar wanneer het licht aanspringt betrapt iedereen aan tafel de twee tortelduifjes. Ook Julian, en die lijkt niet zo blij te zijn met deze nieuwe ontwikkeling…

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em>: Julian betrapt tortelduifjes Naomi en Steef (video) Tijdens een gezellig avondje gourmetten bij de familie Verduyn in Goede Tijden, Slechte Tijden valt ineens de stroom uit. Naomi en Steef grijpen hun kans om stiekem te zoenen, maar wanneer het licht aanspringt betrapt iedereen aan tafel de twee tortelduifjes. Ook Julian, en die lijkt niet zo blij te zijn met deze nieuwe ontwikkeling… Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Zien: emotioneel vertrek van Luuk in Goede Tijden, Slechte Tijden (video) Bekijk deze video » GTST: Nina wil dat Shanti zwangerschaptest doet Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: Nola krijgt huisarrest na drankmisbruik (video) Bekijk deze video »
Serie :
Goede Tijden, Slechte Tijden: Julian betrapt tortelduifjes Naomi en Steef (video)

Actuele video's

Meer actuele video's