Maandag in Chateau Meiland VIPS: Miljuschka Witzenhausen en Mr. Frank Visser (video)

Maandag in Chateau Meiland VIPS: Miljuschka Witzenhausen en Mr. Frank Visser (video)

Zondag 14 april om 11:31

Maandag in <em>Chateau Meiland VIPS</em>: Miljuschka Witzenhausen en Mr. Frank Visser (video) Miljuschka Witzenhausen en Mr. Frank Visser zijn maandag te gast in Chateau Meiland VIPS. Daar gaan ze praten over wat ze zoal bezig houdt, maar bovenal wordt er erg veel gewijnd. Bekijk het voorproefje van de uitzending hierboven. Chateau Meiland VIPS is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Meilandjes schrikken van Gordon in Chateau Meiland VIPS: 'Wat loopt 'ie slecht!' Bekijk deze video » Gordon in Chateau Meiland VIPS: 'Denk niet dat het goedkomt tussen Gerard en mij' Bekijk deze video » Albert Verlinde: 'Kijkcijferval Meilandjes komt door Gordon' Bekijk deze video »
TV :

Miljuschka Witzenhausen en Mr. Frank Visser zijn maandag te gast in Chateau Meiland VIPS. Daar gaan ze praten over wat ze zoal bezig houdt, maar bovenal wordt er erg veel gewijnd. Bekijk het voorproefje van de uitzending hierboven.

Chateau Meiland VIPS is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's