Gordon in Chateau Meiland VIPS: 'Denk niet dat het goedkomt tussen Gerard en mij'

Gordon in Chateau Meiland VIPS: 'Denk niet dat het goedkomt tussen Gerard en mij'

Gordon in <em>Chateau Meiland VIPS</em>: 'Denk niet dat het goedkomt tussen Gerard en mij' Gerard Joling geeft al jaren aan geen zin meer te hebben in een nieuwe samenwerking met Gordon maar waar die eerste dat carrièretechnisch ook niet nodig heeft ligt dat voor Goor natuurlijk wat anders. Die kan wel weer eens een tv-succesje gebruiken. Zou hij een reünie nog wel zien zitten? 'Teveel gezegd en gedaan'Hij sprak erover met de Meilandjes, aangezien Erica daar wel benieuwd naar was. Gordon: 'Er zijn zoveel dingen gezegd en ik denk niet dat het weer goed kan komen. Er is teveel gezegd en gedaan.' Ondanks dat kijkt de entertainer gelukkig wel met een goed gevoel terug op Geer en Goor. Bekijk het fragment van Chateau Meiland VIPS hierboven Bekijk ook Meilandjes schrikken van Gordon in Chateau Meiland VIPS: 'Wat loopt 'ie slecht!' Bekijk deze video » Chateau Meiland VIPS: geblesseerde Gordon sloopt traplift, 'dit is toch armoedig' Bekijk deze video » Johan Derksen onder het mes: 'Hier word ik aan geopereerd (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :
Gordon in Chateau Meiland VIPS: 'Denk niet dat het goedkomt tussen Gerard en mij'
Dinsdag 9 april om 09:09

Gerard Joling geeft al jaren aan geen zin meer te hebben in een nieuwe samenwerking met Gordon maar waar die eerste dat carrièretechnisch ook niet nodig heeft ligt dat voor Goor natuurlijk wat anders. Die kan wel weer eens een tv-succesje gebruiken. Zou hij een reünie nog wel zien zitten?

'Teveel gezegd en gedaan'
Hij sprak erover met de Meilandjes, aangezien Erica daar wel benieuwd naar was. Gordon: 'Er zijn zoveel dingen gezegd en ik denk niet dat het weer goed kan komen. Er is teveel gezegd en gedaan.' Ondanks dat kijkt de entertainer gelukkig wel met een goed gevoel terug op Geer en Goor.

Bekijk het fragment van Chateau Meiland VIPS hierboven

Actuele video's

Meer actuele video's