William Lee Adams: 'Deze landen kunnen het Songfestival gaan winnen'

William Lee Adams: 'Deze landen kunnen het Songfestival gaan winnen'

William Lee Adams: 'Deze landen kunnen het <em>Songfestival</em> gaan winnen' UPDATE 16 april: Europapa stijgt verder bij bookmakers Shownieuws blikte zondag met BBC-reporter én Songfestivalkenner William Lee Adams terug op Eurovision in Concert en besprak uiteraard wie er na dit spektakel de kanshebbers voor de winst van het Eurovisie Songfestival in Zweden zijn. 'Kroatië vond ik erg goed, de energie is vergelijkbaar met die van Joost Klein. Maar we moeten Italië en Zwitserland ook niet vergeten.' BookmakersDat laatste land, dat zanger Nemo naar Zweden stuurt, staat nog altijd op één bij de bookmakers. Nederland moet het momenteel doen met een vijfde plek, net achter Oekraïne. Bekijk het fragment van Shownieuws bovenaan deze pagina Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv. Bekijk ook Mia Nicolai: 'Moet IK Joost Klein zangles gaan geven?' Bekijk deze video » Zien: Joost Klein treedt op met 'Europapa' tijdens Eurovision in Concert (video) Bekijk deze video »
TV :
Maandag 15 april om 11:01

UPDATE 16 april: Europapa stijgt verder bij bookmakers

Shownieuws blikte zondag met BBC-reporter én Songfestivalkenner William Lee Adams terug op Eurovision in Concert en besprak uiteraard wie er na dit spektakel de kanshebbers voor de winst van het Eurovisie Songfestival in Zweden zijn. 'Kroatië vond ik erg goed, de energie is vergelijkbaar met die van Joost Klein. Maar we moeten Italië en Zwitserland ook niet vergeten.'

Bookmakers
Dat laatste land, dat zanger Nemo naar Zweden stuurt, staat nog altijd op één bij de bookmakers. Nederland moet het momenteel doen met een vijfde plek, net achter Oekraïne.

Bekijk het fragment van Shownieuws bovenaan deze pagina

Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's