Joost Klein stijgt verder bij bookmakers: 'Europapa gaat wonderen verrichten'

Joost Klein stijgt verder bij bookmakers: 'Europapa gaat wonderen verrichten'

Joost Klein stijgt verder bij <em>bookmakers</em>: 'Europapa gaat wonderen verrichten' Gover Meit, ook wel bekend als Donny Ronny en Stefano Keizers, is betrokken bij de songfestivalact van Joost Klein en die gaat groots worden: 'Het wordt het allervetste dat ik ooit heb gemaakt. Het gaat wonderen verrichten', vertelt hij aan Shownieuws. Europapa stijgt verder bij bookmakersDenkt hij dat Europapa, dat momenteel op de vierde plek bij de bookmakers staat en Oekraïne daarmee voorbij is, het Eurovisie Songfestival kan gaan winnen? 'Ik denk dat het internet al bewezen heeft dat we echt eens kans maken. Ik voel een bepaald vuur branden.' Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv. Bekijk ook William Lee Adams: 'Deze landen kunnen het Songfestival gaan winnen' Bekijk deze video » Zien: andere Songfestival-deelnemers gaan los op Europapa van Joost Klein Bekijk deze video » Frans Bauer: 'Ik ben een soort van hondengoeroe' (donderdag in De Bauers) Bekijk deze video »
Songfestival :
Dinsdag 16 april om 12:05

Gover Meit, ook wel bekend als Donny Ronny en Stefano Keizers, is betrokken bij de songfestivalact van Joost Klein en die gaat groots worden: 'Het wordt het allervetste dat ik ooit heb gemaakt. Het gaat wonderen verrichten', vertelt hij aan Shownieuws.

Europapa stijgt verder bij bookmakers
Denkt hij dat Europapa, dat momenteel op de vierde plek bij de bookmakers staat en Oekraïne daarmee voorbij is, het Eurovisie Songfestival kan gaan winnen? 'Ik denk dat het internet al bewezen heeft dat we echt eens kans maken. Ik voel een bepaald vuur branden.'

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven

Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's