Zien: zo rijdt Marco Borsato onherkenbaar op zijn motor het land door

Zien: zo rijdt Marco Borsato onherkenbaar op zijn motor het land door

Zien: zo rijdt <em>Marco Borsato</em> onherkenbaar op zijn motor het land door Marco Borsato laat op social media zien hoe hij op zijn Harley-Davidson door het land rijdt. De omstreden zanger is van de radar verdwenen sinds hij wordt beschuldigd van ontucht met een minderjarig meisje. Maar op zijn motor kan hij onherkenbaar toch van het landschap genieten… Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Den Aantrekker aangevallen om bizarre Story-titel bij foto aangekomen Marco Borsato Bekijk deze video » Marco Borsato helpt dochter Jada met muzikale carrière: 'Hij is altijd goudeerlijk' Bekijk deze video » Shownieuws: Wolter Kroes vergelijkt aangekomen Marco Borsato met Pavarotti Bekijk deze video »
Entertainment :
Maandag 15 april om 11:48

Marco Borsato laat op social media zien hoe hij op zijn Harley-Davidson door het land rijdt. De omstreden zanger is van de radar verdwenen sinds hij wordt beschuldigd van ontucht met een minderjarig meisje. Maar op zijn motor kan hij onherkenbaar toch van het landschap genieten…

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's