Zien: Gerda en Klaas uit URK! onthullen dat ze een tweede kindje verwachten

Zien: Gerda en Klaas uit URK! onthullen dat ze een tweede kindje verwachten

Zien: Gerda en Klaas uit <em>URK!</em> onthullen dat ze een tweede kindje verwachten Bekijk in de video hierboven: Mathilde vertelt hoe het gaat na haar miskraam Mooi nieuws uit URK!, want Gerda Keuter en Klaas Romkes laten weten dat ze hun tweede kindje verwachten. “2e Romkes baby is onderweg”, laten ze weten in Instagram. Dochter Maily draagt bijzonder shirtZe onthullen het babynieuws met een mooie foto van hun eerste dochter Maily, die een truitje draagt met ‘ik word grote zus’. Gerda en Klaas zijn al jaren samen en ze laten hun leven vastleggen in de realityserie URK!, die op SBS6 wordt uitgezonden. Even geleden deelde Gerda’s tweelingzus Mathilde nog verdrietig nieuws, in bovenstaande video vertelt ze meer over haar miskraam. Bekijk de onthulling van het babynieuws hieronder. Je kunt de beste fragmenten van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Klaas Romkes (@klaasromkesurk) Mathilde uit URK!: 'Helaas miskraam gehad' Bekijk deze video » Zien! Nieuwe liefde van Urk!-ster Greetje is verzekeringsman (Shownieuws) Bekijk deze video » URK!: Klaas gaat niet met roze buggy maar liever met grote Bulldog lopen Bekijk deze video »
Entertainment :
Maandag 15 april om 13:40

Bekijk in de video hierboven: Mathilde vertelt hoe het gaat na haar miskraam

Mooi nieuws uit URK!, want Gerda Keuter en Klaas Romkes laten weten dat ze hun tweede kindje verwachten. “2e Romkes baby is onderweg”, laten ze weten in Instagram.

Dochter Maily draagt bijzonder shirt
Ze onthullen het babynieuws met een mooie foto van hun eerste dochter Maily, die een truitje draagt met ‘ik word grote zus’. Gerda en Klaas zijn al jaren samen en ze laten hun leven vastleggen in de realityserie URK!, die op SBS6 wordt uitgezonden. Even geleden deelde Gerda’s tweelingzus Mathilde nog verdrietig nieuws, in bovenstaande video vertelt ze meer over haar miskraam.

Bekijk de onthulling van het babynieuws hieronder. Je kunt de beste fragmenten van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's