Zien! Nieuwe liefde van Urk!-ster Greetje is verzekeringsman (Shownieuws)

Zien! Nieuwe liefde van Urk!-ster Greetje is verzekeringsman (Shownieuws)

Urk! ster Greetje was ruim 19 jaar gelukkig getrouwd maar ineens bleek het voor echtgenoot Jan lang genoeg te zijn geweest en hij vertrok. Waarom is nooit duidelijk geworden. Haar beste vriend Teun Föhn meldde het eerder al: Greetje is weer gelukkig in de liefde!

Verzekeringsman
In weekblad Privé zijn de eerste foto's van de twee tortelduifjes te zien. Volgens Evert Santegoeds is er sprake van een geluk bij een ongeluk want Greetje heeft door een schade deze nieuwe liefde ontmoet. Met de verzekeringsman liep zij onlangs door Urk.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder

Zien! Nieuwe liefde van <em>Urk!</em>-ster Greetje is verzekeringsman (<em>Shownieuws</em>) Urk! ster Greetje was ruim 19 jaar gelukkig getrouwd maar ineens bleek het voor echtgenoot Jan lang genoeg te zijn geweest en hij vertrok. Waarom is nooit duidelijk geworden. Haar beste vriend Teun Föhn meldde het eerder al: Greetje is weer gelukkig in de liefde! VerzekeringsmanIn weekblad Privé zijn de eerste foto's van de twee tortelduifjes te zien. Volgens Evert Santegoeds is er sprake van een geluk bij een ongeluk want Greetje heeft door een schade deze nieuwe liefde ontmoet. Met de verzekeringsman liep zij onlangs door Urk. Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder Mathilde in Shownieuws over miskraam tijdens opnames URK!: "Ja weet je, het is wel reality" Bekijk deze video » Dinsdag in URK!: Tony en de ongeduldige alpaca Elvis Bekijk deze video » URK!: Mathilde gaat over haar nek door volle poepbroek van hond Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's