De Bauers - 20 jaar later: Frans Bauer in tranen door uniek cadeau voor 50e verjaardag

De Bauers - 20 jaar later: Frans Bauer in tranen door uniek cadeau voor 50e verjaardag

<em>De Bauers - 20 jaar later</em>: Frans Bauer in tranen door uniek cadeau voor 50e verjaardag Bekijk in de video hierboven: wat vindt Frans Bauer van de hoge kijkcijfers? Frans Bauer is 50 jaar geworden en in De Bauers - 20 jaar later was te zien dat dit uitgebreid is gevierd. En door een bijzonder cadeau is de volkszanger tot tranen toe geroerd. HerinneringenIn de realityserie rijden Frans en zijn gezin ‘toevallig’ langs Ahoy Rotterdam. Bauer vertelt over zijn dierbare herinneringen aan optredens in de concertzaal. En als ze voor Ahoy staan wordt hij zeer emotioneel vanwege een uniek verjaardagscadeau. Bekijk de beelden van De Bauers - 20 jaar later hieronder. De Bauers - 20 jaar later is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door AVROTROS (@avrotros) Frans Bauer deelt beautygeheimen in De Bauers - 20 jaar later: 'No botox!' Bekijk deze video » De Bauers: Mariska pakt zoons aan als ze 'kale' Frans pesten, 'jullie lijken op je vader!' Bekijk deze video » Donderdag in De Bauers: Frans wordt 50 en krijgt emotionele verrassing Bekijk deze video »
TV :
Maandag 15 april om 14:11

Bekijk in de video hierboven: wat vindt Frans Bauer van de hoge kijkcijfers?

Frans Bauer is 50 jaar geworden en in De Bauers - 20 jaar later was te zien dat dit uitgebreid is gevierd. En door een bijzonder cadeau is de volkszanger tot tranen toe geroerd.

Herinneringen
In de realityserie rijden Frans en zijn gezin ‘toevallig’ langs Ahoy Rotterdam. Bauer vertelt over zijn dierbare herinneringen aan optredens in de concertzaal. En als ze voor Ahoy staan wordt hij zeer emotioneel vanwege een uniek verjaardagscadeau.

Bekijk de beelden van De Bauers - 20 jaar later hieronder.

De Bauers - 20 jaar later is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's