Ewout in de verslavingskliniek start 22 mei op Videoland: over afkicken in Zuid-Afrika

Ewout in de verslavingskliniek start 22 mei op Videoland: over afkicken in Zuid-Afrika

<em>Ewout in de verslavingskliniek</em> start 22 mei op Videoland: over afkicken in Zuid-Afrika Ewout Genemans kondigt maandag zijn nieuwe programma aan. Vanaf 22 mei kun je bij Videoland kijken naar Ewout in de verslavingskliniek. Genemans neemt een kijkje achter de schermen bij een afkickkliniek in Zuid-Afrika. Wie zijn de verslaafden die proberen af te kicken, wat heeft ze daar gebracht en wat gebeurt er allemaal in zo’n instelling? Bekijk de aankondiging voor Ewout in de verslavingskliniek hieronder. Ewout in de verslavingskliniek is vanaf 22 mei te streamen bij Videoland. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) Bekijk de eerste beelden van De Jeugdkliniek- Als Niets Meer Werkt seizoen 2 Bekijk deze video » Dinsdag in Bureau Rotterdam: Ewout wordt bespuugd Bekijk deze video » RTL Boulevard: nieuw seizoen Ewout in een van de gevaarlijkste steden van Amerika (video) Bekijk deze video »
Maandag 15 april om 15:17

Ewout Genemans kondigt maandag zijn nieuwe programma aan. Vanaf 22 mei kun je bij Videoland kijken naar Ewout in de verslavingskliniek. Genemans neemt een kijkje achter de schermen bij een afkickkliniek in Zuid-Afrika. Wie zijn de verslaafden die proberen af te kicken, wat heeft ze daar gebracht en wat gebeurt er allemaal in zo’n instelling?

Bekijk de aankondiging voor Ewout in de verslavingskliniek hieronder. Ewout in de verslavingskliniek is vanaf 22 mei te streamen bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's