Eis 8 jaar tegen Omar E. na ongeval Oud Gastel met 4 doden: nabestaanden doen hun verhaal

Eis 8 jaar tegen Omar E. na ongeval Oud Gastel met 4 doden: nabestaanden doen hun verhaal

Eis 8 jaar tegen <em>Omar E.</em> na ongeval Oud Gastel met 4 doden: nabestaanden doen hun verhaal Het OM heeft acht jaar geëist tegen Omar E. De 28-jarige Omar wordt verdacht van het veroorzaken van een ongeval in Oud Gastel waarbij vier mensen om het leven zijn gekomen. In de rechtszaal doet een aantal nabestaanden hun emotionele verhaal. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: man (25) botst met motor op een boom in Lieshout en overlijdt (video) Bekijk deze video » Enorme brand Gendringen (Achterhoek): bekijk de beelden Bekijk deze video » Uitslaande brand Schoonebeek: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
Maandag 15 april om 16:13

Het OM heeft acht jaar geëist tegen Omar E. De 28-jarige Omar wordt verdacht van het veroorzaken van een ongeval in Oud Gastel waarbij vier mensen om het leven zijn gekomen. In de rechtszaal doet een aantal nabestaanden hun emotionele verhaal.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's