Hart van Nederland: man (25) botst met motor op een boom in Lieshout en overlijdt (video)

Hart van Nederland: man (25) botst met motor op een boom in Lieshout en overlijdt (video)

Zondag 14 april om 11:16

<em>Hart van Nederland</em>: man (25) botst met motor op een boom in Lieshout en overlijdt (video) In Lieshout (Noord-Brabant) is zaterdag een ernstig ongeval gebeurd waarbij een 25-jarige motorrijder om het leven is gekomen. Dat meldt de politie aan Hart van Nederland. De man uit Beek en Donk verloor door onbekende oorzaak de macht over het stuur en botste op een boom. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: man raakt zwaargewond bij schietincident in Leeuwarden (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland Zoë (18) overleed aan verkeerde XTC pillen (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: motorrijder (40) overlijdt na ongeval in Haarlem (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In Lieshout (Noord-Brabant) is zaterdag een ernstig ongeval gebeurd waarbij een 25-jarige motorrijder om het leven is gekomen. Dat meldt de politie aan Hart van Nederland. De man uit Beek en Donk verloor door onbekende oorzaak de macht over het stuur en botste op een boom. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's