Goede Tijden, Slechte Tijden: wat gaat Linda doen op Curaçao?

Goede Tijden, Slechte Tijden: wat gaat Linda doen op Curaçao?

Dinsdag 16 april om 20:35

In Goede Tijden, Slechte Tijden is Linda aangenomen voor een nieuwe baan als eventmanager op Curaçao. Linda kan niet wachten om te vertrekken maar loopt ze misschien te hard van stapel? Want niet iedereen is enthousiast...

Bekijk het fragment van GTST hieronder

<em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em>: wat gaat Linda doen op Curaçao? In Goede Tijden, Slechte Tijden is Linda aangenomen voor een nieuwe baan als eventmanager op Curaçao. Linda kan niet wachten om te vertrekken maar loopt ze misschien te hard van stapel? Want niet iedereen is enthousiast... Bekijk het fragment van GTST hieronder Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook GTST: Nina wil dat Shanti zwangerschaptest doet Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: Nola krijgt huisarrest na drankmisbruik (video) Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: Julian betrapt tortelduifjes Naomi en Steef (video) Bekijk deze video »
TV :
Goede Tijden, Slechte Tijden: wat gaat Linda doen op Curaçao?

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's