Kosten renovatie Binnenhof meer dan vijf keer zo hoog als verwacht (Hart van Nederland)

Kosten renovatie Binnenhof meer dan vijf keer zo hoog als verwacht (Hart van Nederland)

Kosten renovatie <em>Binnenhof</em> meer dan vijf keer zo hoog als verwacht (<em>Hart van Nederland</em>) In Hart van Nederland meldt demissionair minister van Binnenlandse Zaken Hugo de Jonge dat de kosten van de renovatie van het Binnenhof in Den Haag meer dan vijf keer zo hoog als verwacht gaan uitvallen. De kosten worden nu geschat op een slordige 2 miljard euro in plaats van de geraamde 475 miljoen euro. Hoe kan dat? Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Eis 8 jaar tegen Omar E. na ongeval Oud Gastel met 4 doden: nabestaanden doen hun verhaal Bekijk deze video » Grote brand Amersfoort, vlakbij kantoor Babboe: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video » Jack van Gelder wil niet dat Hugo de Jonge burgemeester van Rotterdam wordt: 'Die man kan niets!' Bekijk deze video »
Nieuws :
Dinsdag 16 april om 19:29

In Hart van Nederland meldt demissionair minister van Binnenlandse Zaken Hugo de Jonge dat de kosten van de renovatie van het Binnenhof in Den Haag meer dan vijf keer zo hoog als verwacht gaan uitvallen. De kosten worden nu geschat op een slordige 2 miljard euro in plaats van de geraamde 475 miljoen euro. Hoe kan dat?

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's